MTVSS Masterclasses

Wanneer heb je zin om mee te doen?

MTVSS is een zeer waardevol, ontspannend, weldadig, energetisch proces dat wordt uitgevoerd door de handen op specifieke punten op het lichaam te plaatsen en de energie te laten stromen.

MTVSS kan ingezet worden waar en wanneer het lichaam ook maar enige vorm van disfunctioneren laat merken. Het proces zorgt altijd voor een versterking van het immuunsysteem, daarnaast is het zeer veelzijdig in te zetten en te gebruiken. Zoals bijvoorbeeld bij veranderingen in het hormonaal systeem, menstruatieklachten, gewrichtsklachten, voor meer gemak tijdens lichamelijke inspanning, het oplossen van problemen met het spijsverteringssysteem en nog heel veel meer. Het proces werkt zo diep en dynamisch, dat wanneer je MTVSS 20-30 keer ontvangt, het jouw lichaamsstructuur zal veranderen.

Tijdens deze cursusdag is er ruim voldoende tijd om het proces twee keer te geven en ontvangen, zodat je verschillende toepassingen kunt uitproberen en kunt genieten van de weldaad en ontspanning dat dit proces voor jouw lichaam verzorgt.

Deze cursus wordt door Anton Klijnsma gegeven. Anton heeft veel ervaring en kennis in huis over lichaamsprocessen in het algemeen en over het MTVSS proces in het bijzonder en geeft je dan ook alle uitleg, tips, trucs en toepassingen die hij kent.

Geef jij dit cadeau aan jezelf en jouw lichaam?

€125,- (inclusief handleiding, soep bij de lunch, drinken, snacks)
Voor deze cursus is geen voorkennis vereist, iedereen is welkom

Volgende MTVSS Masterclass

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

11 oktober 2020 Zoetermeer

15 november 2020 Zoetermeer

13 december 2020 Zoetermeer

Andere datum op verzoek

Ja, ik doe graag mee!

Ik meld me aan voor de volgende class: