Bars Swaps Zoetermeer

Wanneer heb je zin om mee te doen?

Misschien heb je laatste tijd niet zoveel gedaan met de Bars, dan is dit een mooie gelegenheid om weer eens een sessie te ontvangen en onder begeleiding een en ander weer op te frissen. We maken er een gezellige boel van. En wie weet ontmoet je wel een Bars maatje waar je ook privé mee kan uitwisselen.

Ik zorg voor het drinken en de versnaperingen en voor voldoende tafels zijn. Ik vraag een bijdrage van 10 Euro voor deze avond. Bij een grote opkomst regel ik een grotere locatie.

Kan je je Headchart niet meer vinden? Maak je geen zorgen! Voor 1 Euro krijg je van mij een nieuwe! Access heeft hiervoor een nieuw ontwerp gemaakt, dan ben je meteen ook weer helemaal bij.

Verder kan je natuurlijk al je vragen stellen over Access en de Bars. Daarnaast heb ik een verzameling Access boeken die je in kan kijken en als je dat wilt voor een vriendelijke prijs mee naar huis kan nemen.

Het lijkt me leuk om je op één van deze avonden te verwelkomen! Als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan vooral contact met me op!

 

Volgende Bars Swap

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Zoetermeer, 27 oktober 2021

Woensdagavond

Zoetermeer, 17 november 2021

Woensdagavond

Zoetermeer, 8 december 2021

Woensdagavond

r

Praktische zaken

  • De swap begint om 19:30 uur. Je kan vanaf 19:15 binnen lopen. We proberen om ongeveer 22:30 uur af te sluiten.
  • De vergoeding voor de avond is €10 die je vooraf contant of met PIN kan voldoen
  • Je ontvangt ruim van tevoren bericht over de exacte locatie in Zoetermeer.

Ja, ik doe graag mee!

Ik meld me aan voor de volgende swap(s):